Selskap

 

På Lanternen har vi mulighet til å ta mange forskjellige typer selskaper i to forskjellige avdelinger. Det kan være firmafester, minnestunder, seminarer, konfirmasjoner eller det store bryllupet.

 

Korona tilpasset restaurant: Inne i restauranten har vi plass til 50 gjester. Ute i vår pergola på brygga har vi plass til 40 gjester.

Ute på vår store brygge har vi plass til 72 personer - men her tar vi ikke booking.

Dette betyr at vi kan ha selskaper / sammenkomster på opptil 49 personer innendørs og 40 ute.

 

Regler frem til 10. juni:  Vi tar bestilling på maks 20 personer pr bord. Dette gjelder både ute og inne og man kan heller ikke være flere selv om en eller flere i gruppen er fullvaksinert eller «beskyttet». Samme gruppe kan heller ikke bestille flere 20 manns bord. Dette er ifølge korona forskriften.

 

Dette kan være jubileum, bursdag, minnestund eller hva det måtte være. Vi må passe på at dere holder dere til plassene deres  og vi serverer da selvsagt ved bordene.

 

Bryllup

Lanternen har den perfekte rammen for et flott bryllup med vår beliggenhet på brygga.

Vi har plass til opptil 80 gjester og vi har mange muligheter. Velkomst aperitiffen kan inntas på brygga, dere kan ankomme i innleid båt. Band eller DJ kan bookes. Lanternen ligger på Bygdøy bare en kort båt/bil-tur fra Aker Brygge.

 

Vi setter sammen et minnerikt måltid med drikke etter dine ønsker.

 

Ta kontakt på info@restaurantlanternen.no

 

Grillbuffet

 

 

Ring oss på 22 43 78 38 for bestilling

 

Lanternen

Huk Aveny 2

0287 Oslo

Org. Nr 914 535 638

Telefon 22 43 78 38

Epost info@restaurantlanternen.no

© 2021. Lanternen, all rights reserved

Web design by: KATHRINE MYRAH photography